Det finns fler fantastiska massmördare än Hamas och krigsförbrytare-regimen i Israel

Bild på Josef Stalin som lerHamas och krigsförbrytare-regimen i Israel jobbar bra ihop. Hamas skjuter lite fyrverkerier, som inte dödar fler än vad det dör en vanlig svensk nyårsafton, och Israel får avfyra lite missiler som har börjat damma i ramperna. Härligt!

Benjamin och Hamas skrämmer israelerna till lydnad vilket gör att israelerna kommer förlåta Benjamins korruptionsskandaler och Benjamin istället får möjligheten att massmörda barn och kvinnor, igen och igen, och bli de masspsykotiska israelernas hjälte.

Dessutom bra för Hamas att kunna samla hucklehaggor och ungdjävlar, som de uppenbarligen har tröttnat på, i de byggnader som man sätter upp raketramperna på. Yttermera förträffligt för Benjamin att kunna visa den styrka som de masshysteriska israelerna uppenbarligen suktar efter.

Men det finns fler formidabla massmördare, ex. min namne i USA, Uncle Joe Biden, som tycker att Israel har rätt att försvara sig (som i den bloggposten visas upp i en satirteckning), samt ger USA:s skattebetalares pengar till Benjamin och hans raketer, vilka ger klirr i kassan hos det militärindustriella komplexet, särskilt när de gamla raketerna har avfyrats och nya måste köpas in. Hoppas Hamas får ordentlig provision som kan tillverka nya raketer och kan föda upp mängder med nya barn från lite vackrare huckelkärringar!

Och det finns givetvis fler verkligt ytliga narcissistiska och korttänkta psykopater i den här soppan. Hur skulle massmorden kunna fortgå utan er? Längtar efter dagen jag får skicka er till er s.k. ”allsmäktige” ”gud”, om han nu finns, vilket jag betvivlar starkt. För om denne ”gud” hade funnits så måste det vara en ganska hemsk figur som ni tillber, eftersom han uppenbarligen vill att ni ska få bidraga till att slita kvinnor och barn i bitar, helt utan att ingripa mot er. Tror ni ens att medias psykopater kommer visa upp barnen som ni just har slitit armar och ben av? Tillåt mig tvivla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.