Skåne Österlen Bondrum – Nunnan Christa vill inte ha gruvor intill klosterträdgården i Bondrum

Det är Anita Ullmann, ordförande i Vetonu, som påstår att Skåne har politiker från samtliga partier som har ”slutit upp”. Detta enligt, FiB/k och Aftonbladet. Vetonu vill stoppa mineraljakten i Skåne. ”Slutit upp”? Jaha, hur då? Är de ”slut” där ”uppe” måntro? FiB/k och AB ställer inte ens frågor som kan leda oss mot sanningen (Pravda).

Nunnan ChristaNunnan Christa från det katolska nunneklostret Mariavall i Bondrum vill tydligen ha det lugnt på ålderns höst i klostrets trädgård. Kan man tänka att det kommer ske i djupa böner till Demiurgen intill prunkande rododendronbuskar? Förmodligen, och det får hon själv svara på om hon vill det, men jag hoppas att det blir i bön och meditation till Jesus version av Gud istället, för då finns säkert potential till riktigt intelligenta änglalika gärningar, tror jag, inte sådan där korkad kortsiktig falsk godhet som är vanlig i Sverige nuförtiden, d.v.s. en sådan som man vill visa upp och betecknar som ”rätt värdegrund”, fastän den krackelerar som ett troll som man drar ut ur gruvan och ut i solen.

arbetare i gruvaGruvbolaget Scandivanadium, som vill leta efter metallen vanadin som tydligen kan finnas i alunskiffer, får i det här fallet ta rollen som trollen/djävulen, men då tänker jag på dikten ”De gode och de ädle” av Gustaf Fröding, här framförd av fröken Annelie Karlsson på ukulele. Så här går den:

Jag vill ej vara ädel, jag vill ej vara god,
de gode och de ädle de ställa upp sin stod
i skönaste belysning på högsta piedestal
med inskrift om bedrifter i hörnet av sin sal.

Sen stå de och betrakta sin älskliga bild,
hur ädel är ej minen, hur god och blid och mild,
de tänka i sitt hjärta: Si, allt är ganska gott!
– men bakom står Hin onde och hostar så smått.

Två områden i Fågeltofta är tydligen inmutade, samt ytterligare nio områden. Farbror Josef tycker visserligen synd om den gamla nunnan och alla andra som blir drabbade, även om nunnan tillhör en ganska extrem sekt som gör allt för att överbefolka planeten, trots påve Francis förmaningar om återhållsamhet.

pope-francis-80x80”Om du värdesätter människor, så vill du ha det maximala antalet som du kan understödja på ett hållbart sätt. Du vill inte ha nästan 12 miljarder som lever ohållbart på jorden vid slutet av seklet – med resultatet att civilisationen kommer att kollapsa och det bara blir ett fåtal hundra överlevande ”
/Påve Franciskus (Jorge Mario Bergoglio) Källa: https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/citat/citat-om-population-2/

Farbror Josef i lustig liten hattMen den sekten är alls inte ensam om att gå emot den intelligente påve Franciskus förmaningar. I Skåne finns det väl ungefär 4 partier som välkomnar att Skåne skall tillväxa i både s.k. ”mångkultur” och population, genom importen av en särskilt extrem sekt, samt 3 st som är för mer traditionell sektverksamhet och populationstillväxt, förutom ekonomismen som uppmanar till ökad konsumtion på alla möjliga djävulska vis. Båda beteendena leder givetvis till ett växande behov av råvaror, ex. vanadin. Hur ska man annars få tag på en hyfsad skiftnyckel (#reklam) eller en professionell sexkantsnyckel (#reklam) som håller för mer än några få drag innan den börjar fjälla metall?

Farbror Josef på maskerad i kanindräkt med ChurchillProblemet uppstod även i Sovjetunionen med folkets vilja till allt mer bomulls-konsumtion, ex. genom lustiga små hattar och maskeraddräkter, som min fina kanindräkt i bilden till vänster som jag fick av kanaljen Lev Trotskij.

Bomullskonsumtionen ledde naturligtvis till enorma uttag av vatten ur Aralsjön. Herre Gud vilken katastrof. Den s.k. allsmäktige gode guden hjälpte oss inte alls med mer gott vatten, fastän jag tillbad honom några gånger. Aralsjön gick åt pipan, men likväl blev jag dyrkad mer än Demiurgen. Nåväl. Man kan inte få allting här i livet. Välfärden har sitt pris.

Så, hur var det nu? ”Sluter de upp” de där politikerna, eller är de ”slut” där ”uppe” ? Titta på verkligheten som den faktiskt är, andas sedan djupt i meditation och fråga Demiurgen, Jesus eller farbror Josef om råd! Vem bör ersätta dem och vem måste vi då stödja? Gör sedan det, eller skit i det och lukta på blommorna från en rododendron!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.