Google och svenska banker tvingar oss att byta smartphones

Farbror Josef som ler med huvudet på snedOm det är för att öka mobilförsäljningen för Googles partners på Bilderberggruppen, eller att öka banksäkerheten, kan man spekulera i, men jag förmodar att båda delar är inblandade. Google slutar i vart fall att uppdatera operativsystemen på mobilerna och bankernas Bank-ID slutar också stödja dem i sommar.

Farbror Josef gillar givetvis inte att bli påtvingad slöseri av monopolkapitalister och banker, för det är ju egentligen farbror Josef som skall påtvinga dem saker som de inte vill, typ arbetsläger, samt i allvarligare fall av bedrägeri avrättning naturligtvis, men frågan är väl om det kommer behövas? I sin jakt på att bli världens rikaste troll så är väl egentligen deras straff redan gyllene burar där de ständigt är både rädda och avskilda från folket, eller blir begabbade likt apor.

Farbror Josef har redan massvis med prylar som fungerar utmärkt, så för mig har kommunismen s.a.s. redan infunnit sig. Farbror Josef lär snart få en begagnad telefon med Android 9 av en riktig kamrat (inte en sådan där okamratlig falsk vänster som har opererat bort verkligheten). Det lär räcka ett bra tag, tror jag, men om ni inte lyckas få tag på en begagnad smartphone med Android 6 eller mer, så låt mig då rekommendera er att lulla in på Clas Ohlsson och köpa en Alcatel S1 (2020) för endast en tusenlapp! Ett riktigt klipp tycks det vara när man kollar in recensionerna.

Eftersom den är utrustad med Android 10 kommer den säkert hålla en bra stund, tror jag. Dessutom har den teknologi för tumavtryck och ansiktsigenkänning, så det rycker givetvis i den totalitära mustaschen litegrann. Att den har utbytbart batteri är naturligtvis bra om ni skulle tabba er med vettlösa urladdningar eller överhettning.

Farbror Josef rekommenderar efter det mobilinköpet att man dessutom surfar in på farbror Jeff Besos svenska Amazon för ett passande 32 GB minneskort (MicroSDHC) (#reklam), för minneskort är bra på fester där det sups väldigt hårt, för utan videoupptagningar kommer man inte ihåg hur roligt man hade det, eller hur roligt man inte hade det. Var det inte kul dagen efter och videoupptagningarna är banala så bör man givetvis fråga sig vad man håller på med. En bärbar powerbank-kamera, med 10 timmars kontinuerlig videoinspelning kan säkert komma till användning om någon begår sexbrott, vittnar falskt eller förtalar, för då har man bevis på vad som verkligen hände.

Farbror Josef läser fulmediaFarbror Josef rekommenderar även ett inköp av ett robust överlevnadsfodral (#reklam) eller i vart fall ett tufft hybridpansarskydd (#reklam) som kommer klara tryckvågen vid kommande kärnvapenkrig som USA planerar. Men ingen oro! Det kommer bli strålande! Se bara hur Dr. Strangelove tänkte i filmenHur jag slutade ängslas och lärde mig älska bomben” från 1964! Fortsätt rösta på partier som rysshetsar och stödjer Natos krigsförbrytare/missionärer som enligt fulmedia är på ”missioner”! Det kommer bli myspys i bunkern, OM du nu har en bunker med ca 100 års förnödenheter! Men annars alltså kanske lite fredsaktivism i den globala politken, eller ?

Du skulle ev. kunna behöva några polariserade clip-ons solglasögon (#reklam) för fulmedia-surfningen på kvällen, där nere i bunkern i 100 år, för på så vis får du mindre blått ljus, blir pömsig och sussar sötare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.