Farbror Josef festar med ungdomar från Linnéunviersitetet i Växjö

Farbror Josef i digitala solglasögonPlötsligt den 3:e april får de förfriskade ungdomarna syn på farbror Josef och drar med honom in i festligheternas centrum i kommunismens Sverige, där var och en super efter förmåga och delar med sig efter behov.

Farbror Josef får kontakt med en ung man som vill veta mer om farbror Josefs fantastiska brygder. farbror Josef tar honom med på en introduktion i både alkoholens och meditationens mysterier. Den unge mannen verkar vara både imponerad och lärorik.

Farbror Josef tar sig därefter in i alkoholens berusning, i tävling efter tävling, medelst Norrlands Guld och en specialmixtur av is-filtrerad rysk vodka, tysk apelsinlikör och svenska ekspån, en mixtur som sätter en guldkant på farbror Josefs festligheter, detta på den otroligt attraktiva fröken Amandas födelsedagsfest. Vilken tjej! Tack Amanda.

En ung och otroligt attraktiv ung  kvinna flirtar dessutom med farbror Josef och kallar honom sin broder. Det gillar farbror Josef. Snygga kamrater och systrar får man väl aldrig nog av, eller? Estetiken är ju också viktig och oj oj oj så snygg hon var. Ett kvinnligt konstverk.

Men enbart två välbyggda äkta vikingar verkar förstå farbror Josefs passion för 6-falt is-filtrerad rysk vodka, smaksatt med apelsinlikör och ekspån, medan resten av ungdomarna i övrigt sätter i sig allehanda tvivelaktig läskeblask. Men det är kul och det är festligt. Farbror Josef lyckas även, göra reklam för Svenska Pravda, innan han lommar hem för att ställa allt i ordning inför morgondagens utmaningar.

Farbror Josef diskar upp, sätter i sig ett ägg, ärtsoppa kryddad med timjan, samt en stor kopp mynta-infusion, och siktar därefter mot kudden och funderar på om det var värt mödan. Svaret är som alltid; -Förmodligen.

”Det enda sanna misstaget du kan göra är att inte göra ditt bästa.”
/ Buddha

…och det gjorde farbror Josef. Tyvärr kom Josef på att han helt glömde bort att andas djupt genom en modifierad andningsskyddsmask (#reklam), som faktiskt filtrerar bort fler viruspartiklar ur luften, men det var nog ok, för ungdomarna verkade vara precis lika friska som farbror Josef och det är främst de sköra som vi bör skydda givetvis. Resten av oss bör nog istället bli en del av flockimmuniteten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.