En revolutionär grupp på ca 500 personer har brutit sig in i Riksdagen

Enligt en talesman, beväpnad med en Kulsprutepistol m/45 Carl Gustaf utanför riksdagen, så har en revolutionär grupp på ca 500 man brutit sig in i Riksdagen exakt kl. 12:00, tydligen till tonerna av en ny rap-låt, detta eftersom representanterna utan folkligt mandat har stulit 150 miljarder från folket för att strössla dem på tyska bankirer och italiensk maffia, d.v.s. att arbeta åt främmande makt under fredstid, d.v.s. folkförräderi enligt brottsbalken.

Gruppen som just nu verkställer folkdomstolens domar, som gavs vid tiotiden på Sergels torg, lär utlösa nyval i morgon, då merparten av politikerna förmodligen kommer ha avlidit och ev. kommer få beskådas under ordnade former i direktsändning via SVT, såsom Che Guevara fick beskådas efter sin avrättning.

Bild på den avrättade Che Guevara

Endast folket, samt medlemmar i SD och V, som är emot både EU och EMU, samt V-medlemmar som öppet har motsatt sig uteslutningen av riksdagsledamoten Amineh Kakabaveh, kommer tydligen få deltaga i nyval, men inga medlemmar i de andra partierna, ej heller EU-vurmare i de egna leden. Det går rykten om att Amineh Kakabaveh ligger bakom organiseringen, eftersom hon är en f.d. Peshmerga-soldat från Kurdistan. Även andra vapen har siktats, ex. de karaktäristiska AK-47. Det är fortfarande oklart om de som har fryst ut henne, samt har fryst ut andra medlemmar ur V, kommer pålas under dagen eller ej.

Enligt talesmannen har ännu inga oskyldiga liv gått till spillo. Polismännen är i tryggt förvar. Endast en polisman som drog sitt tjänstevapen är skottskadad i axeln och fick lämna Riksdagsbyggnaden i bandage. De andra polismännen uttrycker stor tacksamhet från sitt tillfälliga förvar genom olika appar, för de har tydligen också retat sig på dessa folkförrädare länge.

Anti-terror-styrkan vägrar ingripa, eftersom de anser att folkförräderi är olagligt och att nyval är mer demokratiskt än riksdagsbeslut utan folklig förankring. Deras lojalitet är alltså med folket i det här fallet, inte med folkförrädarna.

Misstankar om ett aprilskämt florerar givetvis, eftersom vi alla känner svenska folkets underkuvade och accepterande natur, men å andra sidan kan det faktiskt finnas människor som är trötta på den orättvisa korruptionen och icke-demokratin. Om detta är ett aprilskämt eller ej får vi reda på i morgon.

Fler intressanta nyheter idag:
https://www.globalpolitics.se/president-biden-ber-om-ursakt-inbjuder-presidenterna-putin-xi-jin-ping-och-al-assad-till-galamiddag-i-vita-huset/

https://www.etc.se/inrikes/fredrik-reinfeldt-blir-staty-bredvid-hjalmar-branting

http://proletaren.se/artikel/ivar-arpi-ny-kronikor-pa-proletaren-det-ar-tillbaks-till-rotterna-mig

2 svar på ”En revolutionär grupp på ca 500 personer har brutit sig in i Riksdagen

 1. Aprilskämtet var att en revolutionär grupp på ca 500 man brutit sig in i Riksdagen.

  Att representanterna i Riksdagen, undantaget SD och V, utan folkligt mandat har stulit 150 miljarder från oss för att strössla dem på EU, i strid med folkviljan, d.v.s. att arbeta åt främmande makt under fredstid, d.v.s. folkförräderi enligt brottsbalken, är tyvärr inget aprilskämt.

  Uteslutningen av riksdagsledamoten Amineh Kakabaveh (V) (och säkert fler medlemmar i V) för att hon var emot hederskultur som förtrycker flickor är tyvärr heller inget aprilskämt, förmodligen heller inte att det finns många poliser som länge har retat sig på dessa folkförrädare.

  Att riksdagsledamoten Amineh Kakabaveh (V) har varit peshmerga-soldat är heller inget aprilskämt.

  Att ev. anti-terror-styrkor skulle sympatisera med ett folkligt uppror mot folkförräderiet är förmodligen heller inget aprilskämt.

  Svenska folkets underkuvade och accepterande natur är tyvärr heller inget aprilskämt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.