Covid-19 – De mördar barn med nedstängningar och undanhåller viktig kunskap

Nedstängningar leder till kraftigt ökad dödlighet hos barn skriver Global Politics, men farbror Josef noterar att i monopolkapitalets medier ligger fokuset på helt andra saker, ex. på gamla och multisjuka som ändå alltid dör vid influensor, eller så fokuserar man plötsligt på mässlingen vilket också är tänkt att gynna monopolkapitalisternas läkemedelsbolag.

Det viktiga för de fula medierna verkar alltså vara fortsatt fokus på vacciner som undergräver immunförsvaret på människor, enligt docent Ralf Sundberg , eller kanske orsakar biverkningar som Pandemrix gjorde. De verkar också vilja se massmord av oskyldiga barn och kvinnor, särskilt om de har fel hudfärg, så att vi kan rädda den ålderstigna vita PK-politikeradeln och deras arbetsgivare, dvs. de monopolkapitalister som bedriver olagliga krigsförbrytelser under beteckningen ”missioner” och ”insatser”.

Notera att nästan inget fokus ligger på vare sig beredskapen i vården, nyttiga vitaminer ex. Acerola-pulver med naturligt C-vitamin  (#reklam), eller Vitamin D3 tabletter (#reklam) som stärker immunförsvaret, billiga mediciner, eller en modifierad andningsskyddsmask (#reklam) som faktiskt filtrerar bort fler viruspartiklar ur luften!

Bild på Josef Stalin som lerMen farbror Josef godkänner massmedias mördare ändå. För hur skall jag, utan deras karaktärslöshet, deras massmord, krigshets och invasionslusta, annars komma till makten och bli dyrkad som en gud? Utan deras dåliga agendamedier som kopierar varann skulle ju alls inte folkets längtan efter Svenska Pravda öka. Jag menar någon kille av Stål måste nu snart rimligen befria mänskligheten från dessa monopolkapitalismens smutsiga små kackerlackor, eller åtminstone plocka dem ur deras redaktioner och lyxyachter, samt skicka dem till arbetsläger Sibirien! Eller hur?

Kommentera, prenumerera och häng med!

4 svar på ”Covid-19 – De mördar barn med nedstängningar och undanhåller viktig kunskap

    1. Kul att höra! Nu rycker det lite i farbror Josefs mustasch och han blir intresserad av fler detaljer om detta. Farbror Josef rekommenderar även att du byter till samma hyperintressanta bloggsystem som farbror Josef använder, samt prenumererar i sidospalten med ett betydligt bättre e-postkonto än det du använder nu. De goda anledningarna till det kommer jag ge dig när du har gjort det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.