Demokratur – Jan Tullberg – Är Sverige på väg mot demokratur?

Nationalkapitalisten Jan Tullberg, docent i företagsekonomi, tar upp ordet ”demokratur” via SwebbTV:

För mig som kallas diktator av DN är det naturligtvis ytterst intressant att Tullberg indirekt påpekar att jag har en hel mängd politikerkollegor i Riksdagen i Sverige som går emot folkviljan. Härligt dessutom att världens dummaste folk förmodligen inte kommer göra någonting åt den saken.

Bild på Vilhelm Moberg och ett citat om demokratur

”I en demokratur råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps.” – Vilhelm Moberg (1898-1973)

Bild på Josef Stalin som ler

Jag får hålla med om ordvalet ”demokratur”, när politikerna går emot folkviljan genom att belåna/bestjäla dem (och deras barn) för att strössla pengar i den maffia-infekterade södra delen av unionen, utan att folket har tillfrågats via folkomröstning.

”Diktatur” är det INTE eftersom det är flera kumpaner i politikeradeln som arbetar i maskopi åt främmande makt (för att stärka den externa valutan Euron). De är faktiskt folkvalda, men det är heller inte ”demokrati” i egentlig mening, i ordets verkliga betydelse, för makten utgår inte från folket. Ett förtroende har missbrukats och folket körs över totalitärt, så Farbror Josef godkänner och gör tummen upp.

Det finns en annan slags demokratur i Sverige som farbror Josef gillar. I Vänsterpartiet har man ex. beslutat sig för att på ett totalitärt sätt utesluta människor som har traditionella vänsteråsikter, men som inte har svalt monopolkapitalistisk massmedias narrativ, ex. är för jämställdhet men inte vill mobbas eller förtryckas p.g.a. sitt manliga kön (s.k. ”feminism”), eller inte vill begå folkförräderi mot sitt eget land, eftersom det är både omoraliskt och olagligt att öppna gränsen för mördare och kriminella som kan skada landet.

Josef Stalin med afrofrisyrMen farbror Josef gillar Vänsterpartiets vilseledda naiva totalitära demokratur-kreatur ändå eftersom Vänsterpartiets mobbning och uteslutning av äkta vänstermän, stöd för krigsförbrytelser, i vilka man gynnade extrem sekterism och utplånade bättre möjligheter för kvinnor i norra Afrika kommer stärka mig. För vilken normalt funtad man eller kvinna kan stödja sådant i längden?

Det är alltså bara att berömma det hucklevurmande V. Som lök på laxen skapade V, tillsammans med andra politiker, en enorm död och förintelse i Libyen, inte enbart i själva kriget, men genom misären och migrationen över Medelhavet från Libyen. Vem minns inte lille Alan Kurdi som spolades i land livlös på Medelhavets kust? Vänsterpartiet är för hans och andra barns död på Medelhavet. Det är uppenbart. Sådan massmordisk grymhet mot barn hade jag inte själv klarat av att stödja. Det är med en skräckblandad förtjusning som jag betraktar Vänsterpartiet.

Bild på Josef Stalin som säger hej till publiken
– Tack för bra TV Tullberg och hej till publiken!

Vänstern har, istället för att utnyttja oppositionsläget, stöttat imperialistiska unions-vurmande partier, samt stöttat konflikten mellan olika grupper genom massinvandring och s.k. ”mångkultur”, vilket verkligen kommer ha potential att stärka både nazismen och kommunismen, samt även den extrema islamismen, d.v.s. system som tillsammans, genom sin våldsamma imperialism, nästan gjorde förloraren Hitler till en Gud, nästan utrotade alla judar och definitivt gjorde mig till en Gud när jag och mina kamrater satte punkt för lustigheterna, innan västs monopolkapitalister ens hade fått ändan ur vagnen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.